Hold tickets functie

Met de hold tickets functie is het mogelijk om de aangekochte tickets vast te houden tot een bepaalde datum en tijdstip voor het evenement. Een aantal gemeenten eisen dat de tickets tot 24 uur voor het evenement vastgehouden moeten worden in combinatie met een z.g. COVID-19 gezondheidsverklaring.

Personalize tickets functie

Daar waar in veel gevallen de tickets vastgehouden dienen te worden tot een bepaalde datum voor het evenement kan het voorkomen dat de tickets ook gepersonaliseerd moeten worden. Tevens kunnen er op de speciaal ingerichte personalisatie pagina diverse eigen formulier velden toegevoegd worden. Bijvoorbeeld voor de inrichting van een COVID-19 gezondheidsverklaring of eventuele extra andere vragen die u van de bezoeker wilt weten. In combinatie met de hold tickets functionaliteit maakt dit een krachtige dynamische tool welke breed inzetbaar is.

Annulering van uw evenement

Uiteraard gaan we hier niet van uit, echter kan het voorkomen dat de overheid of plaatselijk overheidsinstantie besluit uw evenement te annuleren. Dit kan vervelende situaties met zich meebrengen waarbij u genoodzaakt bent ticketgelden terug uit te betalen aan uw bezoekers. Ondanks u zelf verantwoordelijk bent voor de terugbetaling van de ticketgelden, bieden we hiervoor graag ondersteuning. Zodra de reeds aan u uitbetaalde ticketgelden terug op de balans in het account gestort worden kunnen wij in een keer alle ticketgelden terug boeken naar de bezoekers van uw evenement.

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP