Festivalcadeau en NOVOTIX gaan samenwerking aan

Festivalcadeau nu beschikbaar via NOVOTIX
De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiƫle betaalmethode, hierdoor is de cadeaukaart nu ook te gebruiken tijdens het afrekenen van tickets via Novotix. Vanaf vandaag zal de Festival Cadeaukaart beschikbaar worden gesteld als betaalmethode binnen het Novotix platform, een betaalmethode welke thuis hoort in het rijtje iDeal, Paypal en Creditcard.

Festivalcadeau, een feest om te geven!
Festivalcadeau is de eerste Festival Cadeaukaart -en naar onze eigen bescheiden mening- onmisbaar in een festivalland als Nederland.

TicketGift
TicketGift B.V., initiatiefnemer van Festivalcadeau, is een cadeaukaarten uitgeverij uit Haarlem. Festivalcadeau is ontstaan uit liefde voor muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen festival cadeaukaart op de markt was voor de mooiste branche van Nederland.

Zo werkt het
De consument van jouw evenement heeft de mogelijkheid Festivalcadeau zowel fysiek als digitaal aan te schaffen via de webshop van Festivalcadeau. Zowel op de fysieke als de digitale cadeaukaart is een kaartnummer en pincode te vinden. De consument zal via de agenda op de website van Festivalcadeau (of jouw eigen website) doorverwezen worden naar de ticketshop van Novotix. Vervolgens kan er bij het afrekenen gekozen worden voor de betaalmogelijkheid “Festivalcadeau Giftcard” en middels de gegevens op de cadeaukaart betaald worden.

Met het toevoegen van de nieuwe cadeaukaart beschikt Novotix over een mooie, nieuwe betaalmethode welke aangeboden kan worden aan festivals en evenementen binnen de muziekbranche.

Gerelateerd

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Just Use The Code

FIRSTORDER

At The Checkout Screen