Ticketing voor evenementen

Ticketing voor themaparken

Uitgebreide statistieken

24/7 support mogelijkheden

Standaard zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 02.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 uur Nederlandse tijd. Indien gewenst bieden wij uw bezoekers de mogelijkheid 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Dit kan handig zijn bij evenementen met een internationaal karakter of tijds-doorlopende evenementen.

Wij besteden veel aandacht aan onze support afdeling waarbij klanthousiasme hoog in het vaandel staat. Zo beantwoorden wij onze emails binnen kantoortijden binnen 4 uur en zijn onze support goeroes uitgerust met een hoge dosis humor. Uiteindelijk moet een ticket kopen voor een bepaalde gebeurtenis een feestje zijn voor uw bezoeker.

Veilige betaal mogelijkheden

Het NOVOTIX platform ondersteunt alle meest bekende betaalmethodes. Dit betreffen momenteel 13 betaalmethodes waarmee u uw tickets zowel nationaal als internationaal kunt verkopen. Met regelmaat introduceren wij nieuwe betaalmethodes zodat u uw ticketverkoop zo breed mogelijk in kunt zetten.

Cadeaukaarten

Naast de 13 betaalmogelijkheden bieden we ook de betaalmethode Festivalcadeau aan. Een Nederlandse cadeaukaart welke onmisbaar is voor een festivalland bij uitstek.

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP