MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos

Als de mogelijkheid er niet is, zorgen we er met alle liefde voor dat deze functie door onze development kanjers wordt ingebouwd.

Bekijk onze tarieven
 • EVENEMENTEN

 • ATTRACTIE PARKEN

 • MAATWERK

 • 24/7 SUPPORT

Ticketing voor evenementen

Het NOVOTIX platform is standaard uitgerust met een zeer uitgebreide event ticketing module die geschikt is voor alle soorten publieksevenementen van festivals tot micro events.

Zakelijke evenementen, beurzen en congressen
Bent u op zoek naar een oplossing voor B2B events, beurzen en congressen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze zuster onderneming Lenovi.

Ticketing voor themaparken

Ons platform beschikt over de mogelijkheid tot het verkopen van tickets voor dag attractie parken als dierentuinen, thema parken en adventure parcs. Deze module staat niet standaard aan in het dashboard en is daarmee niet geschikt voor het DIY principe. De inrichting van het themapark (uiteraard binnen ons klantportaal), verkoopkanalen, design en eventuele aanvullende formulier velden zullen wij voor u uit handen nemen. De kosten voor het gebruik van de themaparken module zijn variabel en geschieden anders dan dit bij de event ticketing module het geval is. Ook beschikt de themaparken module over de mogelijkheid tot het toevoegen van openingstijden, sluitingsdagen, tijdsloten, draaien van dag-, week- en periodieke rapportages, acceptatie van bepaalde voorwaarden en het toevoegen van custom form fields.

Nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer ons hier
Uitgebreide statistieken

Of u nu gebruik maakt van de event ticketing module, themaparken module, catering manager of juist de statistieken per sales channel wilt bekijken… Onder elke module vindt u een overzichtelijke statistieken pagina met line-, bar- en pie charts. Deze pagina beschikt over demografische statistieken op basis van steden en landen, statistieken op basis van geslacht, leeftijd en aantallen, gemiddelde verkoopcijfers, dag verkopen, gestarte shop sessies, gestrande shop sessies en werkelijk betaalde sessies, etc. etc. etc.

Met uitgebreid bedoelen we een echt uitgebreide pagina welke goede ondersteuning biedt voor eventuele marketing stellingen en doeleinden.

24/7 support mogelijkheden

Standaard zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 02.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 uur Nederlandse tijd. Indien gewenst bieden wij uw bezoekers de mogelijkheid 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Dit kan handig zijn bij evenementen met een internationaal karakter of tijds-doorlopende evenementen.

Wij besteden veel aandacht aan onze support afdeling waarbij klanthousiasme hoog in het vaandel staat. Zo beantwoorden wij onze emails binnen kantoortijden binnen 4 uur en zijn onze support goeroes uitgerust met een hoge dosis humor. Uiteindelijk moet een ticket kopen voor een bepaalde gebeurtenis een feestje zijn voor uw bezoeker.

Veilige betaal mogelijkheden

Het NOVOTIX platform ondersteunt alle meest bekende betaalmethodes. Dit betreffen momenteel 13 betaalmethodes waarmee u uw tickets zowel nationaal als internationaal kunt verkopen. Met regelmaat introduceren wij nieuwe betaalmethodes zodat u uw ticketverkoop zo breed mogelijk in kunt zetten.

Cadeaukaarten

Naast de 13 betaalmogelijkheden bieden we ook de betaalmethode Festivalcadeau aan. Een Nederlandse cadeaukaart welke onmisbaar is voor een festivalland bij uitstek.

Validatie mogelijkheden

De door de bezoekers aangeschafte tickets voor uw evenement kunnen gescand worden door middel van onze scan app. De scan app biedt diverse mogelijkheden welke toepasbaar zijn voor elk type evenement. Zo ondersteund de app diverse functies als het scannen van barcodes, het valideren van bezoekers via de guestlist functie, gasten binnen scannen op basis van de lead scan functionaliteit of bezoekers terug uitchecken bij het verlaten van uw evenement.

play-store-badge
app-store-badge

Dashboard check-in
Werkt u liever met een laptop in plaats van de scan app, dan kunt u in het dashboard ook gebruik maken van onze web app voor het inchecken van bezoekers. Hiervoor kunnen vrijwel alle barcode scanners gebruikt worden als u deze kunt koppelen aan uw laptop via usb of bluetooth.

Validatie team
Naast de boven genoemde selfservice opties kunnen we tevens uw complete entrance management uit handen nemen en uw evenement voorzien van een professioneel validatie team met PDA scanners. Afhankelijk van de grootte van uw evenement verzorgen we dit zelfs gratis. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Shop mogelijkheden

Het NOVOTIX platform biedt een legio aan mogelijkheden voor het inrichten van uw ticketshop. Zo kunnen vrijwel alle facetten in de sales channels aangepast worden aan uw eigen design, kleuren of huisstijl. Elke sales channel kan voorzien worden van een afzonderlijke stijl waarop bovendien geen limiet vasthangt aan het aantal aan te maken channels. Handig als u elke promotor een aparte shop link wilt geven zodat u kunt bijhouden wat de verkoop per promotor is of als u afzonderlijk per medium de verkoop wilt bijhouden.

De sales channels kunnen zowel gedeeld worden via een aparte shop link of middels een speciale embed code welke bijvoorbeeld op uw eigen website geplaatst kan worden. Goed om te weten is dat de NOVOTIX embed code met vrijwel alle CMS systemen overweg kan.

Overige mogelijkheden

Het NOVOTIX platform biedt oneindig veel ticketing- en verkoop mogelijkheden dat we niet alles op een pagina kwijt kunnen. Onderstaand hebben we de belangrijkste functies opgesomd. Benieuwd naar welke functies er nog meer zijn? Maak dan gerust een account aan, neem vrijblijvend contact met ons op of kom een bak koffie drinken om uw wensen te bespreken.

 • Hold tickets before event

 • Ticket personalization

 • Custom form fields

 • Catering module

 • RFID ticketing

 • RFID payments

 • Voucher discount

 • Guest ticketing

 • Facebook Pixel integratie

 • Google Analytics integratie

 • Membercard module

 • Food- & Drinks

 • Samenwerkingen

Maatwerk

Hoe groot of klein uw organisatie ook is, wij kunnen u maatwerk aanbieden tegen gereduceerde tarieven of zelfs helemaal gratis. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden omtrent maatwerk, we helpen graag bij uw specifieke case.

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP