ONLINE TICKETS VERKOPEN
Maak binnen enkele minuten je ticketshop aan

Binnen enkele minuten heb je jouw ticketshop online. Maak je producten aan, stel een verkoopkanaal in; en de verkoop van de tickets voor je evenement kan van start.

TARIEVEN
  • EVENEMENTEN

  • ATTRACTIE PARKEN

  • MAATWERK

  • 24/7 SUPPORT

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk portal

Het Novotix portal is intuïtief, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.  Onze dashboard applicatie is het kloppend hart van jouw evenementen en stelt handige tools en actuele overzichten ter beschikking om de verkoop live te volgen en stimuleren.

Verkoopkanalen aanmaken zoveel als nodig is

Novotix biedt een legio aan mogelijkheden voor het inrichten van jouw ticketshop. Zo kunnen vrijwel alle facetten in de verkoopkanalen aangepast worden aan je eigen design, kleuren of huisstijl. Elk verkoopkanaal kan voorzien worden van een afzonderlijke stijl waarop bovendien geen limiet vasthangt aan het aantal aan te maken kanalen. Handig als u elke promotor een aparte shop link wilt geven zodat u kunt bijhouden wat de verkoop per promotor is of als u afzonderlijk per medium de verkoop wilt bijhouden.

De sales channels kunnen zowel gedeeld worden via een aparte shop link of middels een speciale embedcode welke op uw eigen website geplaatst kan worden. De ticketshop embedcode kan met vrijwel alle CMS systemen overweg.

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP