Patricia Goduto – Code Rood

Autobiografisch muziektheatervoorstelling Code Rood door Patricia Goduto

Voor iedere gil een pil. De gewoonste zaak van de wereld binnen de psychiatrie.

Zo begint mijn gebruik van kalmeringsmiddelen.

Wat ik niet in de gaten heb is dat ik hier langzaam maar zeker aan verslaafd raak en dit al achttien jaar. Medicatie is niet het enige waar ik afhankelijk van ben geraakt. En wanneer ik ook nog in een psychose terecht kom word ik overspoeld door intense angsten en pure waanzin.

“De vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet”

Wil jij geraakt worden door mijn zang? Geboeid en geïnspireerd door mijn scenes? Op het podium ben ik kwetsbaar, puur en mezelf. Ik zing en speel vanuit bezieling. Code Rood; een theatervoorstelling met rauwe emotie en prachtige muziek. Ik speel met een lach en een traan.

Kom jij ook?

Woensdag 13 oktober, Polanentheater in Amsterdam Kaarten zijn te bestellen via www.patriciagoduto.nl

Ga direct naar de webshop

Gerelateerd

Nieuwsgierig geworden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Just Use The Code

FIRSTORDER

At The Checkout Screen